Even voorstellen

Welkom bij MB Auto Center Tiel

Mijn naam is Maurice van Binsbergen, ik ben 31 jaar geleden geboren in Tiel. Ik ben van kleins af aan bezig met de techniek van auto’s. Om die reden ben ik na mijn opleidingen Metaalbewerking en Elektrotechniek gestart met de opleidingen tot Autotechnicus, Eerst Assistent, Tweede Assitent en vervolgens Eerste Autotechnicus en APK Keurmeester. Deze opleidingen heb ik met succes afgerond.

Voor, tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan als monteur bij zowel dealers als universele autobedrijven. Ik heb in die tijd nog een aantal Innovam certificaten behaald op het gebied van Auto-elektro, Diesel Techniek, Diagnose Technicus, Wieluitlijning en Motormanagement Benzine en Diesel.

Naast mijn baan als Eerste Autotechincus was ik altijd erg druk in mijn eigen moderne werkplaats. Hiervoor zijn naast vakkennis, ook vele soorten machines en gereedschap nodig, stukje bij beetje kwam er steeds meer bij. Als ik iets nodig had werd het aangeschaft, of het nu ging om een bandenlichter of speciaal merkspecifiek gereedschap.

Bij MB Auto Center Tiel wordt gesleuteld op de juiste manier. Alleen met het juiste gereedschap is het mogelijk om veilig en efficiƫnt te werk gaan. Daarom was met al deze mogelijkheden in huis, het oprichten van MB Auto Center Tiel een kleine stap.

Drie jaar na de start werd door de aanhoudende drukte de werkplaats aan de Zwaluwstraat te klein en was uitbreiden noodzakelijk, hierdoor is MB Auto Center Tiel verhuist naar de nieuwe, ruime en moderne werkplaats aan de Vijverlaan 6 in Tiel.

Met trots durf ik u dan ook te verwelkomen MB Auto Center Tiel aan de Vijverlaan 6 in Tiel, waar we u nog beter en sneller van dienst kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Maurice van Binsbergen.

MB Auto Center Tiel

dsc_2789