Voordelen

De voordelen van MB Auto Center Tiel zijn:

  • Een vaste monteur: één vaste monteur voor al uw reparaties. Zo leert de monteur u en uw auto kennen. Dit is bevordelijk voor de efficientie en kwaliteit van de reparatie.
  • All-in prijzen: de prijs die vooraf afgesproken wordt is de prijs die u betaald, geen toeslagen zoals klein materiaal, verwijderingsbijdrage of milieutoeslag.
  • Modernste apparatuur: merkspecifiek gereedschap en apparatuur. Steeds meer moderne auto’s zitten vol met computers en regelmodule’s. Hierdoor is onderhoud en reparatie niet meer te vergelijken met hoe dit bijvoorbeeld 20 jaar geleden was. MB Auto Center Tiel heeft hiervoor alles in huis. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld: longlife service intervallen te resetten, remblokken te vervangen bij auto’s met elektronische handrem, module’s te programmeren en aan te melden na montage van bijvoorbeeld een trekhaak, parkeersensoren of een extra sleutel. En nog heel veel meer…
  • Hoge kwaliteit aftermaket onderdelen. MB Auto Center Tiel maakt gebruik van A-kwaliteit onderdelen van merken als Bosch, Hella, Fibi Bilstein, Gates, en Brembo. Deze merken worden ook gebruikt als “eerste montage”. Dit wil zeggen dat deze vanaf fabriek ook op uw auto gemonteerd zijn. MB Auto Center Tiel kan deze onderdelen leveren voor een aanzienlijk lagere prijs dan bijvoorbeeld de dealer. Dit gecombineerd met een lager uurloon komt ten goede voor uw portemonnee.

Naast deze voordelen is persoonlijk contact ook erg belangrijk. Wij kennen u, en u kent ons.